- تکلیف یاسر آسانی و استقلال بالاخره مشخص شد
- روز خداحافظی «این مدیران» استقلال رسید؛ جانشین نظری کیست!؟
- استقلال گرانترین خرید لیگ را انجام داد: موسی جنپو ۲ ساله قرارداد بست
- ثنا صادقی از سپاهان به پرسپولیس پیوست
- خلاصه بازی رئال مادرید ۴-۰ تیرول با دبل امباپه (ویدئو)
- تصمیمات عجیب وحید کاظمی، داور سوپرجام علیه استقلال + جزئیات
- هوادار متمول لیست پرسپولیس را نهایی کرد : این ۲ بازیکن بروند و این یکی باید بماند!
- واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه حذف استقلال از آسیا
- آخرین وضعیت حضور بازیکن سپاهان در استقلال
- توافق سرمربی پرسپولیس با گزینه خارجی خط حمله
تکلیف ۲ بمب نقل و انتقالاتیِ استقلال هم مشخص شد
آنا: باشگاه استقلال که برای تقویت خود در بخش تهاجمی، قصد داشت با وینسنت ابوبکر و کیفر مور قرارداد امضا کند، با پاسخ منفی این دو بازیکن روبرو شد و این دو انتقال منتفی شد.
وینسنت ابوبکر دلیل پاسخ منفی خود به استقلال را عدم رضایت خانوادهاش برای حضور در ایران عنوان کرده است.
کیفر مور مهاجم ولزی نیز در واکنش به پیشنهاد استقلال، اعلام کرد که قصدی برای حضور در ایران و استقلال ندارد.
قرار است در اردوی ترکیه، چند بازیکن پرتغالی و اروپایی به ساپینتو معرفی و وضعیت آنها بررسی شود.
اخبار مرتبط: استقلال در انتظار یک انتقال بزرگ و بمبی که به قهرمان ضربه میزند!
تولد یاغی جدید: مدیران استقلال، ستاره محبوب هواداران را تقدیم پرسپولیس کردند!
همچنین تا این لحظه، سفر علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال به روسیه، برای مذاکره جذب محمدجواد حسیننژاد و سعید سحرخیزان در هالهای از ابهام قرار گرفته است و احتمال لغو این سفر وجود دارد.
نکته نواندیش:
مدیران استقلال نه تنها در جذب بازیکنان خارجی ناکام مانده اند بلکه حتی نتوانسته بازیکنان داخلی کلیدی را جذب و بدتر از آن که موفق نشده اند برخی بازیکنان کلیدی فصل قبل شان را (مانند مهرداد محمدی) حفظ کنند. استقلال همچنین در حالی به اردوی ترکیه رفته که تیمی ناقص بوده و چنین اردویی اساسا خاصیتی برای این تیم در آستانه سوپرجام و فصل بعد ندارد.
