بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تأیید شروع غیرعادی فصل برای بارسلونا

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 تیر 1404 | 2:14

شاگردان هانسی فلیک به دلیلی غیرمنتظره مجبور خواهند بود سه بازی اول خود در فصل جدید لالیگا را بیرون از خانه انجام دهند.

به گزارش مشرق، فصل ۲۶-۲۰۲۵ لالیگا برای تیم فوتبال بارسلونا با شروعی نه چندان خوشایند آغاز خواهد شد. منابع اسپانیایی پیش از این اعلام کرده بودند که شاگردان هانسی فلیک تا هفته چهارم لالیگا نمی‌توانند در خانه تازه تازه مرمت‌ شده‌شان یعنی ورزشگاه نوکمپ جدید بازی کنند و اکنون سازمان لیگ این موضوع را تأیید کرده است.

طولانی شدن عملیات عمرانی مربوط به نوسازی ورزشگاه نوکمپ به دلیل وقفه‌هایی که در آن به وجود آمد، سبب شده تا صدور مجوز برای برگزاری در این استادیوم به تعویق بیفتد و به این ترتیب آبی‌واناری‌ها تا هفته چهارم یعنی بعد از بازی‌های ملی ماه سپتامبر قادر نخواهند بود در لالیگا میزبانی کنند. به این ترتیب، صرفنظر از اتفاقات غیرمنتظره دیگر، بارسایی‌ها تا روز سیزدهم یا چهاردهم ماه سپتامبر که برابر والنسیا قرار بگیرند، نخواهند توانست در نوکمپ به میدان بروند.

تیم کاتالان فصل را روز ۱۶ آگوست ۲۵ مرداد با بازی در خانه مایورکا آغاز خواهد کرد و در دومین بازی خود یکم شهریور میهمان لوانته است. سومین بازی خارج از خانه متوالی بارسایی‌ها نیز روز نهم شریور برابر رایووایکانو خواهد بود.

دسته بندی ها : مشرق نیوز
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *