کارشناس مسائل بینالملل: رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت با شکست مواجه شده است

رژیم صهیونیستی از اکتبر سال ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه غزه را آغاز کرده و اهدافی را برای این جنگ تعیین کرد.
اکنون حدود ۲ سال از آغاز این جنگ میگذرد و رژیم صهیونیستی طی این مدت در چند جبهه دیگر جنگهایی را انجام داده است.
این رژیم در دستیابی به اهداف خود با شکست مواجه شده و حتی موفق به دستیابی به اهداف اولیه جنگ نیز نشده است.
در همین رابطه حسن لاسجردی، کارشناس مسائل بینالملل، در گفتوگو با میزان به وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی بعد از ۲ سال جنگ پرداخته است.
رژیم صهیونیستی در سایه تهدید و فشار
لاسجردی، گفت: رژیم صهیونیستی که در سالهای اخیر رویدادهایی را تجربه کرده از جمله جنگهایی که علیه همسایگان خود و کشورهایی مانند سوریه، لبنان و یمن داشته، در مجموع خود را در هجمه یا در سایه تهدیدها و فشارهای مختلف دیده است.
کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به اینکه آنچه برای رژیم صهیونیستی در این مدت مهم بوده از بین بردن و یا کاهش این تهدیدها و فشارها بوده است، بیان کرد: تغییر نقشه سیاسی در منطقه ما بهویژه سقوط حکومت بشار اسد این فرصت را به رژیم صهیونیستی داد تا از این فرصت سوءاستفاده کند و بتواند کانونهای فشار و کانون هر اقدام احتمالی را از بین ببرد یا کاهش دهد.
وی در ادامه با اشاره به تجاوزگری رژیم صهیونیستی در لبنان و سوریه، عنوان کرد: رژیم صهیونیستی قصد دارد به رغم قطعنامهها یا تعهدات بینالمللی، بخشهایی از این کشورها را اشغال کند و تلاش میکند به بهانه تهدید، در خارج از مرزهای خود منطقه بهاصطلاح مانع و حائل درست کند تا بتواند در مواقع مقتضی از این استفاده کند.
وضعیت رژیم صهیونیستی در فضای منطقهای
لاسجردی، درباره وضعیت رژیم صهیونیستی در فضای منطقهای، ادامه داد: در فضای منطقهای آنچه که مسلم است اینکه بعد از حدود دو سال جنگ و جنایت و فشار رژیم صهیونیستی به غزه، همچنان در کشورهای عربی و اسلامی مخالفان خود را دارد و بسیاری بر این باور هستند پیمان ابراهیم که در دوره نخست ریاستجمهوری دونالد ترامپ طراحی شده و این دوره هم مورد عمل ترامپ بوده و تلاش کرده که از این موضوع بهعنوان یک برگ برنده استفاده کند، به دلیل سیاستهای رژیم صهیونیستی در موضوع غزه ناکام مانده است.
کارشناس مسائل منطقه تاکید کرد: در آینده نیز هر اقدامی در حوزه پیمان ابراهیم منوط به پایان دادن به جنگ غزه و به رسمیت شناختن حقوق طرف مقابل است.
اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه
وی در ادامه موضوع مهم دیگر را در تحولات منطقهای، جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی توصیف کرده و گفت: با توجه به تجربهای که رژیم صهیونیستی در جنگ لبنان، سوریه و همچنین تعرض به برخی از کشورهای منطقه مانند یمن داشته، فکر میکرد که نسخه او برای تغییر سیاستهای نظام کارایی دارد و بر همین اساس تلاش کرد که از ترور و هدف قرار دادن مراکز مهم دفاعی و تصمیمسازی تا هدف قرار دادن مردم در کوچه و خیابان و همچنین دعوت به شورش و دعوت به نافرمانی استفاده کند.
لاسجردی، ادامه داد: در مجموع آنچه که امروز ما شاهد آن هستیم این است که رژیم صهیونیستی به دلیل نفرتی که مردم منطقه و مردم کشور ما از این رژیم دارند، موفق نشد هرچند که دستاوردهایی داشت.
- بیشتر بخوانید:
- ارتش ملی یمن؛ نماد ایستادگی در برابر تجاوزهای آمریکا و رژیم صهیونیستی
- رسانه عبریزبان: جنگ ۱۲ روزه اقتصاد اسرائیل را با چالش مواجه کرد
وی افزود: در این فضا بسیاری معتقد هستند که نقشه آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ایران با یک شکست بزرگ مواجه شد.
نفرت عمومی علیه رژیم صهیونیستی در منطقه
کارشناس مسائل منطقه بیان کرد: امروز با توجه به جنایاتی که رژیم صهیونیستی در ایران، فلسطین، یمن، سوریه و دیگر مناطق مرتکب شده، بهعنوان یک عنصر نامطلوب، جنایتکار جنگی، رژیمی که قانون نمیشناسد و باید با روش بسیار خشن با آن برخورد کرد، شناخته میشود.
وی عنوان کرد: این موضوع یکی از نقاط کانونی همگرایی کشورهای مسلمان بهشمار میرود.
کارشناس مسائل منطقه با اشاره به هدف اولیه رژیم صهیونیستی برای از بین بردن حماس، تاکید کرد: نکتهای که همواره جزو سیاستهای رژیم صهییونیستی در جنگها بوده، این است که طرف مقابل را از میدان تحولات سیاسی و نظامی خارج کند و بعد از شروع طوفانالاقصی یکی از محورهایی که رژیم صهیونیستی روی آن مانور میداد نابودی حماس بود همچنان که در رابطه با دیگر نیروهای مقاومت در منطقه مانند حزبالله، مقاومت در یمن، عراق و جاهای دیگر نیز این هدف را دنبال کرده است.
وی بیان کرد:اما آنچه اکنون ما شاهد آن هستیم این است که همه نیروهای مقاومت در منطقه حاضر هستند و به مبارزه ادامه میدهند؛ حتی حماس که در کانون حملهها قرار داشته همچنان در حال فعالیت است.
کارشناس مسائل بینالملل عنوان کرد: نکته مهم و نقطه ضعف بزرگ رژیم صهیونیستی این است که هنوز نتوانسته گروه گوچکی مانند حماس را از میدان خارج کند چه رسد به گروههای بزرگتری مانند حزبالله لبنان و بنابراین تلاش کنونی نتانیاهو در جبهههایی مانند فلسطین و لبنان این است که علامت سوال بزرگ درباره هسته اولیه و شعار بزرگ او برای از بین بردن مقاومت همچنان باقی مانده و او شکست خورده است.
لاسجردی، گفت: رژیم صهیونیستی تاکنون در دستیابی به این هدف با شکست مواجه شده و به دلیل بنیان قدرتمند مقاومت، در آینده نیز به این هدف خود دست نخواهد یافت.
انتهای پیام/