بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازیکن سابق تیم ملی والیبال به چادرملو پیوست

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1404 | 9:17

محمدطاهر وادی ستاره والیبال برای فصل آینده راهی تیم والیبال چادرملو اردکان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از باشگاه چادرملو اردکان، محمدطاهر وادی ستاره والیبال با عقد قراردادی رسمی به تیم والیبال چادرملو اردکان پیوست. وادی که فصل گذشته در طبیعت اسلامشهر بازی می‌کرد سابقه حضور در تیم‌های نظیر پیکان، فولاد سیرجان، شهرداری ارومیه، خاتم اردکان، سپاهان اصفهان و … را در کارنامه دارد. او در این سال‌های متمادی عضو مؤثر تیم ملی والیبال کشورمان بود و به افتخارات زیادی هم با تیم ملی و باشگاه‌های مختلف دست پیدا کرد.

حضور در مسابقات انتخابی المپیک، حضور در جام جهانی والیبال، شرکت در لیگ ملت‌ها و حضور در مسابقات قهرمانی جهان از جمله افتخارات این بازیکن مؤثر و با ارزش والیبال کشورمان است. وادی در سال ۲۰۲۳ و در مسابقات قهرمانی آسیا، موفق شد عنوان ارزشمند بهترین پاسور آسیا را به دست بیاورد تا توانایی‌های خود را به منصه ظهور برساند.

این پاسور مطرح و نامدار حالا عضو جدید تیم والیبال چادرملو اردکان است و شاهد بازی‌های تماشایی او، در فصل جدید لیگ والیبال خواهیم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *