بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ژسوس دو ستاره النصر را کنار گذاشت!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1404 | 10:30

سرمربی جدید النصر دو ستاره مطرح این تیم را در لیست فروش قرار داده تا با جذب بازیکنانی نامدارتر، ترکیب تیم را تقویت کند.

به گزارش خبرورزشی، باشگاه النصر ژرژ ژسوس، سرمربی پرتغالی سابق الهلال، را به عنوان سرمربی جدیدش انتخاب کرد.

به نظر می‌رسد ژسوس تغییرات زیادی را در النصر به وجود خواهد آورد.

روزنامه اسپورت عربستان اعلام کرد که امریک لاپورت و اوتاویو، دو ستاره سرشناس خارجی النصر در فهرست فروش باشگاه قرار خواهند گرفت.

عبدالعزیز العصیمی، خبرنگار سرشناس عربستانی، نوشت: جدایی لاپورت و اوتاویو از النصر قطعی است و ژسوس اعتقادی به این دو بازیکن ندارد و به همین خاطر نامشان را در فهرست تیم برای حضور در اردوی خارج از کشور قرار نداده است. سرمربی جدید النصر به دنبال جذب بازیکنان خارجی مورد نظر خودش است و به همین خاطر نام اوتاویو و لاپورت را از فهرست تیم خط زده است.

النصر خود را آماده فصل جدید می‌کند. این تیم ابتدای اردویی چهارده‌روزه را در اتریش برگزار خواهد کرد و پس از آن هم شش روز در پرتغال اردو می‌زند. این تیم نماینده عربستان در لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ است و احتمال تقابلش با استقلال، نماینده ایران، زیاد است.

النصر فصلی ناامیدکننده و بدون جام را پشت سر گذاشت و به همین خاطر انتظار هوادارانش زیاد شده است و پیش‌بینی می‌شود که این تیم با خریدهای سرشناس خارجی در تابستان تقویت شود تا یک فصل متفاوت را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: سه شاگرد سابق ژسوس در لیست خرید النصر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *