خطیب: در جنگ اخیر مختصات کاملی از اهداف مهم اراضی اشغالی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

خطیب: در جنگ اخیر مختصات کاملی از اهداف مهم اراضی اشغالی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

وزیر اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات اسناد و مدارکی را توانست از رژیم صهیونیستی به دست آورد و مختصات کاملی را نسبت به اهداف مهمی که در رژیم است، در اختیار نیروهای مسلح قرار دهد.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در حاشیه جلسه امروز، یکشنبه، هیئت وزیران طی سخنانی بیان کرد: به لطف خدا و همت سربازان گمنام امام زمان(عج) در این جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی و آمریکا که با پیروزی ملت و نیروهای مسلح همراه شد، وزارت اطلاعات در جهت برقراری امنیت داخلی تمام تلاش خود را به کار برد و لذا با همکاری نیروهای مسلح و مجموعه وزارت کشور شاهد امنیت داخلی در این ایام بودیم.

وی افزود: دشمنان ما اگرچه طراحی کرده بودند تا بتوانند در داخل کشور شرایط و بحران‌های اجتماعی و امنیتی ایجاد کنند و فعالیت‌هایی در جهت اقدامات تروریستی انجام دهند اما به‌لطف خداوند تمام این‌ها دستگیر شدند.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه "در نقاط مختلف استان‌های کشورمان شاهد امنیت و آرامش بودیم."، گفت: این یکی از دستاوردهای بزرگی بود که وزارت اطلاعات در دولت چهاردهم به دست آورد.

خطیب مطرح کرد: این دستاورد حاصل تلاش‌های ماه‌ها زحماتی بود که نیروهای مختلف امنیتی و اطلاعاتی با هماهنگی هم انجام داده‌اند به‌گونه‌ای که نمونه بارز آن رزمایش‌های امیرالمؤمنین(ع) بود که در کشور انجام شد.

وی ابراز کرد: دومین نکته‌ای که وزارت اطلاعات با همت و تلاش نیروهای خود به دست آورد این بود که اسناد و مدارکی را توانست از رژیم صهیونیستی به دست آورد و مختصات کاملی را نسبت به اهداف مهمی که در رژیم است در اختیار نیروهای مسلح قرار دهد.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: : بررسی تحرکات بیش از 50 سرویس جاسوسی و اطلاعاتی که میز ایران و تشکیلات جاسوسی در این رابطه دارند و عوامل نفوذی و جاسوسی در کشور ما یکی از فعالیت‌های مستمر و روزانه وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و مجموعه‌های مختلف اطلاعاتی و امنیتی کشور است لذا به‌لطف خدا ما شاهد همکاری و همراهی دستگاه قضایی هستیم و اقدامات و همراهی آنها این موفقیت‌ها را برای ما دوچندان کرده است.

خطیب گفت: این نکته را باید توجه داشته باشیم که امروز دشمنانمان و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی همه تلاش خود را برای هم زدن وحدت و انسجام ملی ما به‌کار می‌گیرند و ما باید این هوشیاری و هوشمندی را داشته باشیم که به دوقطبی‌ها و تفرقه‌ها دامن نزنیم و در آن جهت حرکت نکنیم.

انتهای پیام/+

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
غار علیصدر
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران
تبلیغات