D1-lg
گوشی مشکی به صورت ایستاده

معجزه‌ای در دنیای کامپکت‌ها؛ بررسی وان‌پلاس 13s با باتری تمام‌نشدنی

یک‌شنبه 29 تیر 1404 - 20:03
مطالعه 30 دقیقه
فکر می‌کردید گوشی‌های کوچک باتری ضعیفی دارند؟ وان‌پلاس 13s آمده تا این تصور را برای همیشه تغییر دهد و رکوردها را جابه‌جا کند.
تبلیغات
D4-mcid4

امروزه تعداد گوشی‌های کامپکت و جمع‌وجور به‌تعداد انگشتان دست رسیده و بیشتر سازندگان گوشی‌های هوشمند به‌جز سری‌های پرچمدارشان، اقبالی به‌ این دسته‌ی محصولی کم‌رنگ‌شده نشان نمی‌دهند؛ این رویکرد به‌ویژه بین گوشی‌های ساخت چین بسیار پررنگ‌تر است و به‌ندرت شاهد معرفی محصولی جمع‌وجور از سمت چینی‌ها هستیم.

وان‌پلاس 13s از سوی فروشگاه نیک‌دیجی برای بررسی در اختیار زومیت قرار گرفته است.

وان‌پلاس از جمله‌ی شرکت‌ها‌یی است که نقش مهمی در ترسیم مسیر کنونی و سوق‌دادن شرکت‌های دیگر به استفاده از پنل‌های بزرگ‌تر در گوشی‌های هوشمند ایفا کرده؛ به‌جز سری Nord که شاید با اغماض بتوان آن‌ را به‌عنوان محصولی جمع‌وجور به‌حساب آورد، وان‌پلاس ماه گذشته از مدل جدیدی به‌نام 13s رونمایی کرد که کوچک‌ترین گوشی این شرکت از زمان OnePlus 6 محسوب می‌شود.

البته یک ماه زودتر، وان‌پلاس پرچم‌دار کامپکت خود را تحت عنوان 13T راهی بازار چین کرد که به‌خاطر استفاده از تراشه‌ی Snapdragon 8 Elite در کالبدی جمع‌وجور در کنار باتری بسیار پرظرفیت و قیمتی بسیار وسوسه‌کننده توجه بسیاری از کاربران را به‌خود جلب کرد و در نهایت وان‌پلاس تصمیم گرفت تا این محصول را با نامی دیگر و با چند تفاوت جزئی در هند نیز عرضه کند.

محصولی‌که ثابت می‌کند که ابعاد کوچک نه‌تنها خللی در استفاده از باتری پرظرفیت به‌وجود نمی‌آورد بلکه حتی می‌تواند در بحث شارژدهی شگفتی بیافریند و برای گوشی‌هایی با باتری‌های غول‌پیکر خط و نشان بکشد و به‌ نگرانی‌ها و تردید کاربران درباره‌ی شارژدهی گوشی‌های کامپکت و انصراف از انتخاب آن‌ها خاتمه دهد.

کپی لینک

ویدیوی بررسی وان پلاس 13s

پخش از رسانه

کپی لینک

مینیمال و سرسنگین؛ سنت‌شکنی وان‌پلاس در طراحی

به یاد ندارم که هیچ‌موقع از طراحی‌های وان‌پلاس استقبال کرده باشم؛ نام وان‌پلاس همواره تصویری از گوشی غول‌پیکری با طراحی عجیب و غریب ماژول‌ دوربین، در ذهنم متبادر می‌سازد. صرف‌نظر از این مقوله‌ی سلیقه‌ای، از حق نگذریم گوشی‌های کامپکت بدون اینکه کار خاصی انجام بدهند خود‌به‌خود شکیل و جذاب به‌نظر می‌رسند و دست‌کم حس ظرافت و راحتی هنگام در دست نگه‌داشتن را منتقل می‌کنند؛ شاید هم فراوانی گوشی‌های سایز بزرگ و کمبود نمونه‌های جمع‌وجور باعث می‌شود که با دیدن چنین گوشی‌هایی بیشتر به‌وجد بیایم.

گوشی مشکی در دست
سایت زومیت در یک گوشی

اگرچه احتمالا با دیدن ابعاد ۶٫۳۲ اینچی وان‌پلاس 13s در ابتدا چشمانتان برق می‌زند، به‌محض دردست گرفتن‌ گوشی کمی لبخندها کم‌رنگ‌تر می‌شود. طبیعی است که پذیرش وزن ‍۱۸۵ گرمی محصولی با این اندازه کمی سخت باشد؛ اما اگر دلیل سنگین‌بودن گوشی، استفاده از باتری پرظرفیت‌تر باشد، به‌شخصه حاضرم بهای سنگین‌بودن را بپردازم.

پسری با یک گوشی در دست
عکاس: محمد مردانه / زومیت

شاید سنگینی گوشی به‌نسبت ابعادش کمی ناخوشایند به‌نظر برسد؛ اما وان‌پلاس 13S سعی می‌کند با طراحی مینیمال و بسیار چشم‌نوازش دل کاربران را به‌دست آورد. در پشت گوشی از آن ماژول برآمده با طرحواره‌های عجیب یا حتی ترسناک پرچمدارهای وان‌پلاس خبری نیست و ماژول دوربین با برآمدگی بسیار کوتاه و طراحی ساده‌ی مربعی به مجموعه‌ی دوربین دوگانه و چراغ LED و فرستنده‌ی مادون قرمز برای استفاده از گوشی به‌عنوان ریموت‌کنترل اختصاص داده شده است.

نمای نزدیک از دوربین گوشی
نیمه بالای یک گوشی

آشنا نیست؟ طرح مربعی دوربین وان‌پلاس 13S کاملا ما را به‌یاد ماژول پیکسل ۹ پرو فولد می‌اندازد و بی‌علت نیست که در اولین برخورد با گوشی، حس استفاده از محصولی با DNA پیکسل‌های گوگل را گرفتم؛ البته نرم‌بودن گوشه‌های دستگاه و شباهت موقعیت دوربین سلفی به پیکسل ۹ نیز مزید بر علت می‌شود. شکل کلی و ضخامت وان‌پلاس 13S به محصولی همچون آیفون ۱۶ پرو شباهت دارد؛ بنابراین دستگاه چندان باریکی نیست؛ اما خوشبختانه برآمدگی دوربین به‌قدری ناچیز است که باعث برهم خوردن تعادل گوشی روی سطوح صاف نمی‌شود.

گوشی مشکی روی میز
عکاس: محمد مردانه / زومیت

فریم آلومینیومی گوشی مات است و پشت دستگاه نیز با قابی شیشه‌ای محافظت می‌شود که سازنده به برند و میزان مقاومتش اشاره‌ای نکرده؛ به‌لطف بافت نرم و مات بدنه، رد اثر انگشت در پشت گوشی بسیار محو و کم‌رنگ نقش می‌بندد مگر آن‌که دست‌هایتان چرب باشند و یا بسیار عرق کنند؛ بنابراین می‌توان انتظار داشت در نسخه‌های سبز یشمی و صورتی، این آثار اصلا به‌چشم نیایند.

نگاه کردن فرد به گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

با وجود حس بسیار خوب بدنه، به‌نظر می‌رسد که وان پلاس 13S در برابر خط و خش مقاومت چندانی نداشته و پذیرای خطوطی باشد که شاید در ابتدا فکر کنید رد باریکی از لکه باشد؛ البته این مقاومت کم بدنه مقابل خط‌وخط با مقاوم‌نبودن دستگاه دربرابر نفوذ مایعات و بسنده‌کردن چینی‌ها به گواهی IP65 تکمیل می‌شود. در سمت دیگر نمایشگر گوشی با پوشش Gorilla Glass 7i محافظت می‌شود که بیشتر در گوشی‌های میان‌رده استفاده می‌شود و به‌اندازه‌ی سری Victus مقاوم نیست.

دکمه یک گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

وان‌پلاس در پیروی از زبان طراحی آیفون، کنار دکمه‌های همیشگی پاور و تغییر حجم صدا، اسلایدر سه‌مرحله‌ای تحت عنوان Alert Slider در سمت دیگر گوشی‌هایش اضافه می‌کرد که تا همین وان‌پلاس ۱۳ به‌حیات خود ادامه می‌داد؛ اما برای اولین‌بار از زمان وان‌پلاس ۲، این اسلایدر با دکمه‌ی فشردنی جدیدی به‌اسم «Plus Key» جانشین شده است که تاحد زیادی به‌همان Action Key آیفون‌ها شباهت دارد که در بخش نرم‌افزار بررسی بیشتر به‌ کاربردهای آن خواهیم پرداخت.

کپی لینک

نمایشگر وان پلاس 13s؛ بدون کم‌و‌کسر از پرچمداران

وان‌پلاس برای نمایشگر پرچمدار مقرون‌به‌صرفه‌ی خود از عبارت «ProXDR» استفاده می‌کند؛ پس طبیعی است که انتظار داشته باشیم نمایشگر ۶٫۳۲ اینچی گوشی با وضوح ۱۲۱۶ در ۲۶۴۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹، عملکرد خوبی در زمینه‌ی روشنایی، دقت رنگ و کنتراست داشته باشد؛ البته علاوه‌بر رزولوشن فیزیکی نمایشگر امکان تغییر رزولوشن به 1080P وجود دارد؛ در این حالت، GPU تصویر را در رزولوشن پایین‌تر خروجی می‌گیرد تا هم در مصرف باتری صرفه‌‌جویی شود و هم بازی‌ها با نرخ فریم بیشتری اجرا شوند.

صفحه روشن گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

نمایشگر حدود ۹۰٫۶ درصد از نمای جلویی گوشی را پوشش می‌دهد و با حاشیه‌های بسیار باریکش، ظاهر مدرنی به دستگاه بخشیده است. صفحه‌نمایش وان‌پلاس 13s از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند و به‌لطف فناوری LTPO، می‌تواند بسته به نوع محتوای در حال نمایش، نرخ نوسازی را بین یک تا ۱۲۰ هرتز تنظیم کند؛ البته واکنش‌پذیری و دقت این قابلیت به اندازه‌ی پرچمدارهای تمام‌عیار بازار نیست؛ در نتیجه، تغییر نرخ فریم همیشه دقیق و بلافاصله اتفاق نمی‌افتد و معمولاً باید تعامل بیشتری با نمایشگر داشته باشید. همچنین، با فناوری Aqua Touch 2.0، نمایشگر حتی در شرایطی مثل خیس‌بودن انگشت یا تعریق دست هم می‌تواند لمس و سوایپ را بدون مشکل تشخیص دهد.

نیمه پایینی یک گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

پنل ۱۰بیتی نمایشگر از نمایش یک میلیارد رنگ پشتیبانی می‌کند و با استاندارد HDR و دالبی‌ویژن سازگاری دارد. با این‌حال، شاید گفتن این نکته خالی از لطف نباشد که مشابه وان‌پلاس ۱۳، گوشی هنگام پخش ویدیوهای HDR از پلتفرم‌هایی مانند یوتیوب، روشنایی نمایشگر را افزایش نمی‌دهد، در مقابل، وقتی همان ویدیو مستقیما از اپ گالری پخش می‌شود، نمایشگر با شناسایی محتوای HDR حداکثر تا ۲۶۳۵ نیت روشن می‌شود. احتمالا اپلیکیشن یوتیوب روی گوشی‌ به موتور پردازش تصویر دستگاه دسترسی کامل ندارد و به همین‌دلیل نمی‌تواند از قابلیت‌های پیشرفته‌ی نمایشگر مانند کنترل دقیق روشنایی و رنگ‌ها با توجه به‌ محتوای در حال پخش به بهترین شکل بهره ببرد.

عملکرد نمایشگر وان پلاس 13s در برابر رقبا

محصول/آزمایش

حداقل روشنایی

حداکثر روشنایی

نسبت کنتراست

sRGB

DCI P3

دستی
خودکار

موضعی

پوشش

میانگین خطا

پوشش

میانگین خطا

وان‌پلاس ۱۳s

--

--
۲۶۷۵
(HDR)

۹۸٫۶ درصد
(Pro)

۱٫۳

۹۶٫۷ درصد
(Vivid)

۳٫۱

وان‌پلاس ۱۳

۲٫۱۴

۹۰۸
۲۹۳۳
(HDR)

۱۰۰ درصد
(Pro)

۱٫۳

۹۶٫۹ درصد
(Vivid)

۳

گلکسی S25 اولترا

۰٫۷۲

۸۷۸
۲۶۵۰
(HDR)

۱۰۰ درصد
(Natural)

۳٫۲

۹۷٫۶ درصد
(Vivid)

۴٫۶

ویوو ایکس ۲۰۰ پرو

۲٫۱۵

۹۹۷
۴۲۴۰
(HDR)

۹۹٫۵ درصد
(Professional)

۲٫۱

۸۲٫۲ درصد
(Bright)

۴٫۲

آیفون ۱۶ پرو مکس

۱٫۰

۱۰۵۰
۱۹۰۰
(HDR)

۹۹٫۹ درصد

۰٫۶

۹۹٫۸ درصد

۰٫۶

وان‌پلاس 13s با ارائه‌ی سه پروفایل رنگی، به کاربران امکان می‌دهد تجربه‌ی بصری دلخواه خود را براساس دقت یا اشباع رنگ تنظیم کنند. پروفایل پیش‌فرض Natural و Pro بر فضای رنگی sRGB، تکیه دارند. پروفایل Pro رنگ‌ها را با دقت بالاتر و تُن خنثی‌تر نمایش می‌دهد و برای کسانی که به‌دنبال دقت بالای رنگ و نمایش رنگ‌ها نزدیک به واقعیت هستند گزینه‌ی بهتری محسوب می‌شود. در مقابل، پروفایل Vivid که بر پایه‌ی فضای رنگی گسترده‌تر DCI-P3 عمل می‌کند، رنگ‌هایی زنده‌تر و اشباع‌شده‌تر ارائه می‌دهد؛ اما در عین حال تمایل به سرد نشان دادن رنگ‌ها دارد و در اغلب مواقع دقت رنگی بالایی ندارد.

تنظیمات صفحه نمایش گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

حجم صدای اسپیکر‌های استریوی وان پلاس 13s بسیار خوب است و در اغلب سناریوها نیاز کاربران را پاسخ می‌دهد؛ اما بیس چندان کوبنده به‌گوش نمی‌رسد؛ در عوض، تربل و فرکانس‌های میانی با وضوح بالا پخش می‌شوند. این شفافیت باعث می‌شود صدای سازهایی مثل گیتار، ویولن یا پیانو و همچنین صدای خواننده، با جزئیات کافی شنیده شود. نکته‌ی مثبت دیگر اینکه در حجم صدای ۱۰۰ درصد، صدا در اکثر سبک‌های موسیقی دچار اعوجاج یا به‌هم‌ریختگی نمی‌شود و کماکان صدای واضح و شفافی به گوش می‌رسد.

کپی لینک

سخت‌افزار وان‌پلاس 13s؛ ریزنقش اما جنگجو..!

ایده‌ی گوشی‌های خوش‌دست و کوچک با عملکردی در حدواندازه‌ی پرچمداران در نگاه اول ممکن است جذاب و بدون دردسر به‌نظر برسد؛ اما ساخت محصولی رده‌بالا با ابعاد کوچک، یکی از پیچیده‌ترین چالش‌ها در صنعت تلفن‌همراه به‌حساب می‌آید؛ زیرا محدودیت فضای داخلی در چنین دستگاهی، به‌کارگیری باتری‌‌های حجیم را دشوار می‌کند. مهم‌تر از آن، مدیریت حرارت سخت‌افزار قدرتمند در چنین فضای فشرده‌ای به یکی از چالش‌های جدی برای سازندگان بدل می‌شود. وان‌پلاس ۱۳ اس، به‌عنوان ارزان‌ترین گوشی پرچمدار مجهز به اسنپدراگون ۸ الیت، قدرتمندترین تراشه‌ی حال حاضر دنیای اندروید، بدون تردید یکی از توانمندترین‌های بازار به‌شمار می‌رود و قرار است نشان دهد که محدودیت در ابعاد، به‌معنای محدودیت در عملکرد نخواهد بود.

مشخصات

اسنپدراگون ۸ الیت

اسنپدراگون ۸ نسل ۳

پردازنده‌ی اصلی

۲ هسته‌ی ۴٫۳۲ گیگاهرتزی Oryon (Phoenix L)
۶ هسته‌ی ۳٫۵۳ گیگاهرتزی Oryon (Phoenix M)
۲۴ مگابایت کش L2

۱ هسته‌ی Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۳ گیگاهرتز
۳ هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز
۲ هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس ۳ گیگاهرتز
۲ هسته‌ی Cortex-A520 با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز
۱۶ مگابایت کش L2

پردازنده‌ی گرافیکی (GPU)

Adreno 830
توان پردازشی ۳۳۷۹٫۲ گیگافلاپس

Adreno 750
توان پردازشی ۲۷۷۴ گیگافلاپس

پردازنده‌ی عصبی

هگزاگون
دارای پردازشگرهای عددی، بُرداری و تنسوری
پشتیبانی از INT8 و INT16 و INT4

هگزاگون
دارای پردازشگرهای عددی، بُرداری و تنسوری
پشتیبانی از INT8 و INT16 و INT4

حافظه

LPDDR5x
فرکانس ۵۳۳۳ مگاهرتز
دو کانال ۳۲ بیتی
پشتیبانی حداکثر ۲۴ گیگابایت

LPDDR5x
فرکانس ۴۸۰۰ مگاهرتز
۴ کانال ۱۶ بیتی
پشتیبانی حداکثر ۲۴ گیگابایت

مودم

اسنپدراگون X80 5G
پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای NB-NTN
سرعت دانلود ۱۰٬۰۰۰ مگابیت بر ثانیه
سرعت آپلود ۳٬۵۰۰ مگابیت بر ثانیه

اسنپدراگون X75 5G
سرعت دانلود ۱۰٬۰۰۰ مگابیت بر ثانیه
سرعت آپلود ۳٬۵۰۰ مگابیت بر ثانیه

ارتباطات

وای‌فای ۷
بلوتوث ۶٫۰

وای‌فای ۷
بلوتوث ۵٫۴

فرآیند ساخت

۳ نانومتری TSMC (N3E)

۵ نانومتری TSMC

ساختار ساندویچی مادربرد تا ۳۰ درصد فضای بیشتری را در دسترس قرار می‌دهد

وان‌پلاس با به‌کارگیری دو راهکار هوشمندانه، به‌خوبی توانسته سخت‌افزار پریمیوم را در دل جدیدترین گوشی کامپکت خود قرار دهد. نخستین راهکار، طراحی اختصاصی ساندویچی مادربرد است؛ در این ساختار به‌جای استفاده از مادربرد یک‌پارچه، دو لایه‌ از قطعات، فشرده و عمود روی‌هم قرار می‌گیرند تا جای کمتری اشغال کنند. چنین ساختاری اجازه می‌دهد تا ۳۰ درصد فضای بیشتری در دسترس قرار بگیرد.

بازی کردن با گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

از سوی دیگر، ۳۵۵ قطعه‌ی الکترونیکی روی برد تا حد امکان کوچک و فشرده شده‌اند؛ چنین راهکاری علاوه‌بر کاهش مصرف انرژی و در نتیجه گرمای تولیدشده تا ۶۰ میلی‌متر مربع دیگر را درون بدنه آزاد می‌کند؛ فضایی که اکنون امکان استفاده از محفظه‌ی بخار بزرگ‌تر با طراحی سه‌بعدی و مساحت ۴۴۰۰ میلی‌متر مربع را فراهم کرده که بزرگ‌ترین سیستم خنک‌کننده در میان گوشی‌های کامپکت بازار است. به‌علاوه، استفاده از پد حرارتی در تماس با محفظه‌ی بخار و سخت‌افزار داغ تا ۶۵ درصد بیشتر به دفع گرما از طریق فریم و پنل‌ها کمک می‌کند. برای ارزیابی دقیق‌تر دستگاه، در ادامه به نتایج بنچمارک‌های متداول زومیت نگاهی می‌اندازیم و در بخش پایداری عملکرد، بار دیگر به میزان کارایی سیستم خنک‌کننده اشاره می‌کنیم.

عملکرد گلکسی وان‌پلاس 13s در برابر رقبا

محصول/بنچمارک

تراشه

Speedometer 2.1

GeekBench 6

GFXBench

تجربه‌ی وب‌گردی

توان محاسباتی GPU

توان محاسباتی CPU

شبیه‌ساز بازی

Vulkan/Metal

Single/Multi

Aztec Ruins
Onscreen/1440p

Vulkan/Metal

وان‌پلاس 13S

Snapdragon 8 Elite

۳۸۶

۲۴۰۸۱

۲۹۱۷
۸۷۷۶

۱۱۳
۱۰۹

وان‌پلاس ۱۳

Snapdragon 8 Elite

۳۸۳

۲۴۰۰۷

۳۰۵۳
۹۰۰۳

۱۲۰
۱۲۰

شیائومی ۱۵ اولترا

Snapdragon 8 Elite

۴۶۶

۲۵۵۶۷

۲۹۸۳
۹۰۱۳

۱۲۰
۱۰۸

گلکسی S25 اولترا

Snapdragon 8 Elite for Galaxy

۴۷۵

۲۶۰۴۵

۳۱۵۸
۹۹۱۹

۱۱۸
۹۷

گلکسی S25 اج

Snapdragon 8 Elite for Galaxy

۵۱۴

۲۵۶۹۱

۲۷۷۵
۹۲۴۲

۸۹
۱۰۰

گلکسی S25

Snapdragon 8 Elite for Galaxy

۴۷۶

۲۳۱۵۵

۳۱۳۸
۹۹۴۴

۱۱۸
۹۸

گلکسی S25 پلاس

Snapdragon 8 Elite for Galaxy

۴۶۶

۲۵۱۲۲

۳۰۸۷
۹۷۶۲

۱۱۹
۹۸

در آزمون‌های تک‌هسته‌ای و چند‌هسته‌ای Geekbench 6 که عملکرد CPU را در بازه‌ی زمانی کوتاه می‌سنجد، وان‌پلاس 13s عملکردی در حدواندازه‌‌ی وان‌پلاس ۱۳ با تراشه‌ی مشابه، نشان می‌دهد و به‌نظر می‌رسد احتمالا سازنده حتی در مدل اقتصادی نیز محدودیتی برای فرکانس پردازنده اعمال نکرده است؛ اما در بخش GPU، وان‌پلاس 13s با کسب امتیاز برجسته‌ی ۲۴۰۸۱، با اختلاف کمی وان‌پلاس ۱۳ را از پیش روی خود بر می‌دارد؛ موضوعی‌که نشان می‌دهد پرچم‌دار اقتصادی چینی‌ها در پردازش‌های گرافیک‌محور هم‌پای رقبای قدر خود حرکت می‌کند. چنین عملکردی در اجرای اپلیکیشن‌های مبتنی‌بر وب نیز ادامه دارد؛ موضوعی که از بهینه‌سازی‌های موثر در لایه‌های پایین‌تر سیستم‌عامل و مدیریت بهتر پردازش‌های سبک حکایت می‌کند.

با وجود رزولوشن پایین‌تر نمایشگر، عملکرد GPU در وان‌پلاس 13s هنگام رندر صحنه‌های گرافیکی در تست‌های Onscreen، حدود ۶ درصد ضعیف‌تر از وان‌پلاس ۱۳ ارزیابی شد؛ نتیجه‌ای که در تست‌های Offscreen نیز تکرار شد. با این حال، این اختلاف اندک تأثیر محسوسی بر تجربه‌ی واقعی کاربر در بازی‌ها نخواهد گذاشت.

تا به‌اینجای کار وان‌پلاس ۱۳ اس، پایدارترین گوشی مورد بررسی در زومیت با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت

می‌دانیم که تکیه بر نتایج بنچمارک‌ها، به‌تنهایی معیار مناسبی برای ارزیابی یک دستگاه نیست؛ بلکه باید نسبت عملکرد به توان مصرفی و میزان پایداری عملکرد تحت فشار نیز بررسی شود. وان‌پلاس ۱۳S به‌لطف سیستم خنک‌کننده‌ی مؤثری که پیش‌تر به آن اشاره شد، در تست پایداری GPU توانست ۷۱ درصد از عملکرد اولیه‌ی خود را حفظ کند که تا اینجای کار پایدارترین گوشی بررسی‌شده در زومیت با اسنپدراگون ۸ الیت لقب بگیرد!

تنظیمات یک بازی در گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

در جریان تست، دمای اطراف ماژول دوربین تا ۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد افزایش یافت و سایر بخش‌های بدنه نیز به‌طور میانگین دمای ۴۶ درجه را تجربه کردند. این دما روی بدنه نسبتاً بالا به‌نظر می‌رسد؛ اما عملکرد مؤثر سیستم خنک‌کننده را نشان می‌دهد که گرما را از قطعات داخلی حساس به سمت بیرون هدایت می‌کند. این موضوع دو پیام مهم دارد؛ وان‌پلاس در مدل کامپکت خود از اعمال محدودیت‌های سخت‌افزاری برای کنترل دما تا حد ممکن پرهیز کرده و اجازه داده است تا پردازنده نزدیک به فرکانس بوست فعالیت کند، از سوی دیگر وان‌پلاس 13s با وجود فضای محدودتر برای دفع گرما، به دمای مشابه پرچمدارانی چون وان‌پلاس ۱۳ و شیائومی ۱۵ اولترا رسید؛ موضوعی که نشان از نبوغ مهندسی و عملکرد مطلوب در مدیریت حرارتی وان‌پلاس در چنین فضای کوچکی دارد.

عمر باتری وان‌پلاس 13S در برابر رقبا

محصول/بنچمارک

نمایشگر

باتری

پخش ویدیو

کاربری روزمره

ابعاد، وضوح و نرخ نوسازی

میلی‌آمپرساعت

دقیقه:ساعت

دقیقه:ساعت

وان‌پلاس ۱۳ اس

۶٫۳ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۲۶۴۰ × ۱۲۱۶ پیکسل

۵۸۵۰

۳۰:۳۳

۲۰:۱۲

وان‌پلاس ۱۳

۶٫۸۲ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۳۱۶۸ × ۱۴۴۰ پیکسل

۶۰۰۰

۲۶:۱۰

۱۷:۳۸

شیائومی ۱۵ اولترا

۶٫۷۳ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۳۱۶۸ × ۱۴۴۰ پیکسل

۵۴۱۰

۲۹:۰۵

۱۵:۴۹

گلکسی S25 اولترا

۶٫۹ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل

۵۰۰۰

۲۷:۳۴

۱۴:۲۰

ویوو ایکس ۲۰۰ پرو

۶٫۷۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۲۸۰۰ × ۱۲۶۰ پیکسل

۶۰۰۰

۲۹:۴۰

۱۲:۳۹

آیفون ۱۶ پرو مکس

۶٫۹ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۲۸۶۸ × ۱۳۲۰ پیکسل

۴۶۸۵

۲۹:۴۸

--

پیکسل ۹ پرو XL

۶٫۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۲۹۹۲ × ۱۳۴۴ پیکسل

۵۰۶۰

۲۵:۰۰

۱۳:۲۵

پیورا ۷۰ اولترا

۶٫۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۲۸۴۴ × ۱۲۶۰ پیکسل

۵۲۰۰

۲۵:۰۰

۱۷:۰۰

اکسپریا ۱ مارک ۶

۶٫۵ اینچ، ۱۲۰ هرتز
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۳۳:۰۰

۱۹:۰۰

وان‌پلاس ۱۳ اس از باتری تک‌سلولی لیتیوم‌یونی با ظرفیت ۵۸۵۰ میلی‌آمپرساعت بهره می‌برد. اگرچه این ظرفیت حدود ۲۰۰ میلی‌آمپر ساعت کمتر از وان‌پلاس ۱۳ است، اما دستگاه شارژدهی بسیار چشم‌گیری ارائه می‌دهد و با ثبت زمان فوق‌العاده‌ی ۲۰ ساعت و ۱۲ دقیقه، رکورد تمام گوشی‌های بررسی‌شده به‌دست زومیت را سرانجام شکست و در پخش ویدیو به‌مدت بیش‌از ۳۰ ساعت یکی از بهترین عملکردها در زمینه دوام باتری از خود به‌جا گذاشت. چنین نتیجه‌‌ای برای یک گوشی کامپکت خبر بسیار خوشحال‌کننده‌ای بود و وان‌پلاس ثابت کرد که دیگر صِرف کامپکت‌بودن گوشی بهانه‌ی قابل‌قبولی برای شارژهی ضعیف نیست.

وان‌پلاس نشان داد دیگر کامپکت بودن گوشی بهانه‌ی قابل‌قبولی برای شارژهی ضعیف نیست

وان‌پلاس 13s با آداپتور ۸۰ واتی عرضه می‌شود که از فناوری SuperVOOC اوپو پشتیبانی می‌کند. در تنظیمات و بخش Game Tools، قابلیت مفید Bypass Charging دیده می‌شود که با خارج‌کردن باتری از مدار، انرژی موردنیاز دستگاه را مستقیماً از شارژر تأمین می‌کند. این ویژگی با حذف بار پردازشی از روی باتری هنگام اجرای بازی یا فعالیت‌های سنگین، به کاهش دمای دستگاه و همچنین جلوگیری از فرسایش زودهنگام باتری کمک می‌کند. با وجود ماهیت پرچمدارگونه‌، انتظار می‌رفت وان‌پلاس 13s به درگاه USB 3.0 یا بالاتر مجهز باشد تا امکان انتقال داده با سرعت بسیار بیشتری فراهم شود؛ اما دستگاه همچنان با درگاه USB 2.0 Type-C و با سرعت محدود ۴۸۰ مگابیت‌برثانیه عرضه می‌شود که در سال ۲۰۲۵، تصمیمی ناامیدکننده به‌نظر می‌رسد.

نمودار مصرف باتری گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

در آخر باید گفت که وان‌پلاس 13s از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند؛ اما با برخورداری از قابلیت شارژ معکوس، امکان تأمین انرژی لوازم جانبی با توان حداکثر ۵ وات را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

کپی لینک

نرم‌افزار و رابط کاربری؛ همانند آب روان

اگر بخشی از جذابیت وان‌پلاس 13s را به‌ظاهر، باتری خوب و سخت‌افزار کارآمدش نسبت دهیم، اگر نیمی دیگر از این جذابیت را مدیون تجربه‌ی نرم‌افزاری این گوشی ندانیم، در حقش اجحاف کرده‌ایم. اگر چند روزی با سیستم‌عامل OxygenOS 15 که برپایه‌ی اندروید ۱۵ روی وان‌پلاس 13s اجرا می‌شود کار کنید، متوجه می‌شوید که وان‌پلاس با صبر و حوصله روی توسعه‌ی نرم‌افزاری پوسته‌ی اختصاصی‌اش وقت گذاشته و از دل و جان مایه گذاشته است.

گوشی در دست پسر
عکاس: محمد مردانه / زومیت

وان‌پلاس با به‌کارگیری المان‌های گرافیکی و فونت‌هایی با کیفیت و وزن‌های مختلف و از همه مهم‌تر انیمیشن‌هایی بسیار جذاب و چشم‌نواز به UX Design این پوسته روح و جان تازه‌ای بخشیده است؛ از نحوه‌ی بازشدن پنل اعلانات گرفته تا انتخاب دکمه‌های مختلف، سوایپ‌کردن و کشیدن انگشت روی اسلایدرها، ظاهر و مخفی‌شدن پنجره‌ها و اعلان‌های پاپ‌آپ، تغییر افکت دکمه‌ها و آیکون‌ها هنگام تعامل با آن‌ها، جابه‌جایی بین منو‌های مختلف، همه و همه به‌انیمیشن مزین شده‌اند.

انیمیشن‌های OxygenOS 15 نه به‌تنهایی، بلکه پیاده‌سازی آن نیز به‌شکل هوشمندانه و بهینه صورت گرفته است تا کاربر هنگام کار با گوشی با گاف، نکته‌ی غیرقابل هضم یا کندی و لگ‌زدن مواجه نشود و تجربه‌ی کاربری در بالاترین سطوح حفظ شود. توجه‌به جزئیات و چیزهایی که شاید به‌چشم نیایند؛ اما رابطه‌ی مستقیمی با تجربه‌ی کاربری دارد چاشنی کار اثر هنری چینی‌ها شده؛ البته همان‌طور که قبلا در بررسی وان‌پلاس ۱۳ اشاره کردیم، سازنده تا حد زیادی اپل را سرمشق خود قرار داده و در بسیاری از جاها اقتباس انکارناپذیری از آن کرده است.

نگه داشتن گوشی با انگشت
عکاس: محمد مردانه / زومیت

Live Alerts یکی از تلاش‌های وان‌پلاس برای نزدیک‌کردن شبیه‌ترین تجربه‌ی کاربری اندروید به iOS است که در آن فعالیت‌ها و اطلاعات لحظه‌ای شبیه‌به Dynamic Island آیفون‌ها به‌نمایش درمی‌آیند؛ حالا که دکمه‌ی Plus Key هم اضافه‌شده بد نیست نگاهی به محیط شخصی‌سازی دکمه برای کاربردهایی مانند عکاسی، روشن‌کردن چراغ‌قوه، ضبط صدا، اسکرین‌شات، سایلنت‌کردن گوشی و موارد دلخواه دیگر داشته باشید که چقدر به‌نمونه‌ی آیفونی شباهت دارد.

کارکردن با گوشی
صفحه قفل یک گوشی

صرف‌نظر از شباهت‌ها، عملکرد سیستم‌عامل در اغلب زمان‌ها بسیار نرم و روان، با نرخ پاسخگویی بالا و بدون هیچ‌گونه کندی و باگ خاصی ارزیابی می‌شود. منوها و تنظیمات کاملا سرراست و ساده هستند و از شلوغ‌بودن و نصب اپلیکیشن‌های تکراری تا حد امکان پرهیز شده؛ برای شخصی‌سازی بخش‌های مختلف رابط کاربری دست کاربر کاملا باز است و از تبلیغات نیز خبری نیست. امکانات و قابلیت‌های بسیار زیاد و متنوعی دردسترس کاربران قرار می‌گیرد و از این نظر چیزی از وان‌پلاس ۱۳ کم ندارد.

تنظیمات یک گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

یادآور می‌شوم که وان پلاس 13s مانند پرچمدار وان‌پلاس تا چهار نسخه‌ی بعدی اندروید و شش سال به‌روزرسانی امنیتی را دریافت می‌کند که عدد راضی‌کننده‌ای است؛ اما با توجه به‌خیز برداشتن رقبا برای ارائه‌ی آپدیت‌های طولانی‌تر ۶ تا ۸ ساله، چشمگیر نیست.

کپی لینک

دوربین؛ بی‌ادعا اما سربلند

برخلاف بسیاری از گوشی‌ها، از اقتصادی گرفته تا میان‌رده و پرچمدار که به استفاده از دو دوربین و کمتر رضایت نمی‌دهند، وان‌پلاس تصمیم گرفته تا پشت دستگاه نفس راحتی از دست دوربین‌های متعدد و بعضا کم‌کاربرد و شاید حتی به‌دردنخور بکشد؛ بنابراین از دو دوربین گرفته؛ شاید تصور کنید که دوربین اولتراواید جای خود را مثل همیشه برای جایگاه دوم از قبل رزرو کرده و به دوربین‌های جذاب‌تری مانند تله‌فوتو مجال نمی‌دهد؛ اما این‌بار ورق برگشته و لنز تله‌فوتو اَرج و قُرب پیدا کرده است.

عکاسی با گوشی
عکاس: محمد مردانه / زومیت

لنز تله‌فوتوی وان پلاس ۱۳ اس که با فاصله‌ی کانونی استاندارد ۵۰ میلی‌متر، بزرگ‌نمایی دوبرابری نسبت‌به دوربین واید ارائه می‌دهد. خوشبختانه هر دو دوربین واید و تله‌فوتو حسگر ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کنند؛ البته حسگرهایی کاملا متفاوت که تفاوت ابعادی‌‌شان به ۱۴۴ درصد می‌رسد؛ بنابراین می‌توان انتظار داشت که عکاسی در نور کم با دوربین تله‌فوتو چالش‌برانگیز باشد؛ اما زمانی که نور کافی باشد خوشبختانه هر دو دوربین عملکرد بسیار خوب و نزدیکی دارند و با وجود این‌که سازنده مانور خاصی روی دوربین نداشته، گوشی به‌طرز شگفت‌آوری عملکرد خوبی در عکاسی روز از خود نشان می‌دهد.

دوربین

حسگر

لنز

فیلتر رنگی

قابلیت‌ها

دوربین واید (اصلی)

۵۰ مگاپیکسل LYT-700 سونی
ابعاد 1/1.56 اینچ
پیکسل‌های ۱٫۰ میکرومتر
فوکوس خودکار تشخیص فاز چندجهتی

۲۴ میلی‌متر
دیافراگم f/1.8
لرزش‌گیر اپتیکال

Quad Bayer

فیلم‌برداری 4K@30/60fps
1080p@30/60/120/240fps
720p@240/480fps
Dolby Vision

دوربین تله‌فوتو

۵۰ مگاپیکسل ISOCELL JN5
ابعاد 1/2.76 اینچ
پیکسل‌های ۰٫۶۴ میکرومتر
فوکوس خودکار

۵۰ میلی‌متر (بزرگ‌نمایی ۲ برابری)
دیافراگم f/2.0
لرزش‌گیر الکترونیکی

Tetrapixel

دوربین سلفی

۳۲ مگاپیکسل OV32c
ابعاد 1/3.14 اینچ
پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتر
فوکوس خودکار

۲۱ میلی‌متر
دیافراگم f/2.0
لرزش‌گیر الکترونیکی

4Cell to bayer binning

فیلم‌برداری 4K@30fps
1080p@30fps

کپی لینک

نمونه عکس‌های دوربین‌های وان پلاس ۱۳ اس

وسایل ورزش پارک
برگ های درخت
گل رز بین درختان
اتاقی با میز و کتابخانه
مبل قرمز در اتاق
گل های صورتی کنار جاده
گل های قرمز
درختان پارک و نیمکت

منظور از «خوب» اصلا عکس‌هایی با رنگ‌های غلیظ‌شده، اشباع، فریبنده و با کنتراست بیش‌از حد یا پردازش‌های تصویر بی‌رویه نیست، دوربین‌هایی وان‌پلاس 13s به‌معنای واقعی کلمه «همان چیزی که هست را ثبت می‌کنند». رنگ‌ها در عین زنده‌بودن کاملا مطابق با واقعیت هستند، عکس‌ها تا حد زیادی همان خروجی دریافت‌شده از حسگر هستند، بدین معنی‌ که بافت عکس بیش‌از حد شارپ یا سافت نیست و سطح کاملا مطلوبی از جزئیات را همان گونه که هست به‌تصویر می‌کشد.

وسایل بازی پارک
عکس واید وان‌پلاس 13s
وسایل بازی کودکان
عکس تله‌فوتو وان‌پلاس 13s
تاب و سرسره در پارک
عکس واید شیائومی 14T
تاب و سرسره
عکس تله‌فوتو شیائومی 14T

عکس کمترین تمایل به‌حالت عکس‌های شارپ نقش‌برجسته‌گونه یا آبرنگی در مقایسه با گوشی‌های دیگر (حتی بعضی‌از پرچمداران) را دارد و این چیزی است که از دوربین گوشی انتظار می‌رود؛ نه کمتر و نه بیشتر.

قسمتی از برگ ها و درختان
برش عکس واید وان‌پلاس 13s
قسمتی از تنه درخت
برش عکس تله‌فوتو وان‌پلاس 13s
قسمتی از تنه درخت و برگ ها
برش عکس واید شیائومی 14T
قسمتی از تنه درخت
برش عکس تله‌فوتو شیائومی 14T

دخالت و پردازش‌های نرم‌افزاری تا آن‌جایی که نواحی مختلف عکس‌ها را با هم مقایسه می‌کردم تاحد زیادی نسبت‌به گوشی‌های دیگر کمتر است. از طرفی عکس‌ها گستره‌ی دینامیکی وسیعی‌ را نیز در عین حفظ کنتراست طبیعی و سایه‌ها و هایلایت‌های عکس به‌نمایش می‌گذارند و از جذابیت تضاد میان نواحی تاریک و روشن عکس کاسته نشده است.

اتوبان پر رفت و آمد
عکس واید وان‌پلاس 13s
اتوبان از نمای بالا
عکس تله‌فوتو وان‌پلاس 13s
نمایی از بزرگراه پر رفت و آمد
عکس واید شیائومی 14T
نمایی از بزرگراه
عکس تله‌فوتو شیائومی 14T

شاید از همه مهم‌تر نزدیک‌بودن عکس‌های دوربین واید و تله‌فوتو از نظر رنگ، سطح کلی جزئیات، کنتراست و گستره‌ی دینامیکی باشد که به‌ حفظ پیوستگی بین دو دوربین و تجربه‌ی عکاسی کم‌نقص کمک می‌کند؛ چراکه در عمل می‌توان با حفظ رنگ و لعاب دوربین واید، عکس‌هایی با بزرگ‌نمایی، سطح جزئیات بالاتر و نسبت ابعاد واقعی‌تر از اشیاء را ثبت کرد؛ درحالی‌که حین زوم‌کردن گویی جابه‌جایی به‌ دوربین دیگری در کار نبوده است.

گل سفید
عکس واید وان‌پلاس 13s
گل رز سفید
عکس تله‌فوتو وان‌پلاس 13s با حفظ کادر قبلی

در شب و نور کم، نظم موجود در عکس‌ها اندکی برهم می‌ریزد و نمی‌توان همان عملکرد درخشان روز را از دوربین‌ها به‌خصوص دوربین تله‌فوتو شاهد بود؛ البته گوشی کماکان کمترین مداخله‌ی نرم‌افزاری را حتی هنگام عکاسی شبانه روی عکس اعمال می‌کند تا همچنان شاهد صحنه‌هایی واقع‌گرایانه‌تر باشید که البته پیامدی مانند نشت زیاد و کنترل‌نشده‌ی نور از منابع نوری در اطراف، پدیده‌ی Lens Flare و تاریک‌بودن بیش‌از از حد برخی نواحی و جزئیات را در پی خواهد داشت با این‌حال پارامترهای مهمی چون کنتراست و رنگ به‌خوبی عکس‌های روز تنظیم و حفظ می‌شوند.

پسری عینکی با تیشرت کرمی
عکس پرتره وان‌پلاس 13s
پسری با تیشرت قهوه‌ای
عکس پرتره وان‌پلاس 13s

دوربین تله‌فوتو به‌خاطر حسگر کوچک به‌ناچار از تکنیک افزایش زمان نوردهی و کاهش سرعت شاتر استفاده می‌کند، نتیجه این‌که باید گوشی را تاجایی که می‌شود بی‌حرکت نگه دارید در غیراین صورت عکس‌هایی عاری از جزئیات، تار و ناواضح نصیبتان خواهد شد؛ ضمن این‌که فوکوس کردن به‌ویژه روی سوژه‌های نزدیک در این وضعیت برای دوربین بسیار دشوار می‌شود و غالبا گیج می‌زند.

کپی لینک

نمونه عکس‌های وان‌پلاس 13s در شب

ساختمان های مسکونی در شب
فضای سبز پیاده روو
چراغ در باغچه
گربه خواب آلود

همانند دوربین‌های دیگر، رنگ‌ها و کنتراست دوربین سلفی نیز کاملا طبیعی و سطوح جزئیات و گستره دینامیکی بالا و استاندارد است و خوشبختانه وجود فوکوس خودکار، عکاسی سلفی این محصول را به‌سطوح بالاتری نسبت‌به رقبا ارتقا می‌دهد.

به‌لطف تراشه‌ی قدرتمند، پرچم‌دار کامپکت وان‌پلاس ویدیوهای دالبی‌ویژن با وضوح 4K و نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه ضبط می‌کند. رابط کاربری دوربین همانند وان‌پلاس ۱۳ بسیار ساده است و نباید انتظار منوی پیچ‌درپیچ و قابلیت‌های خاص گوشی‌های دوربین‌محور را داشته باشید.

کپی لینک

وان‌پلاس ۱۳ اس؛ معجزه‌ای بین گوشی‌های کامپکت

اگر تا امروز با بیم آن‌که مواردی مانند عمر باتری کم و شارژدهی آزاردهنده، کندی، داغی و شاید افت عملکرد زیاد گریبان‌گیر کاربر شود، اقبال کمی نسبت‌به گوشی‌های جمع‌وجور داشتیم، وان‌پلاس 13s این قواعد را کاملا تغییر می‌دهد یا حداقل مسیر جدیدی برای گوشی‌های کامپکت ترسیم می‌کند. این گوشی در کنار تراشه‌ی قدرتمندی که حتی عملکرد درخشان‌تری در حفظ پایداری نسبت‌به رقبا از خود نشان می‌دهد و شارژدهی شگفت‌انگیزی دارد که حتی دستگاه‌هایی با باتری‌های پرظرفیت سیلیکون‌کربنی ‌‌را به‌چالش می‌کشد.

اما از آن‌جایی‌که وان‌پلاس 13s فعلا در بازارهای محدودی عرضه می‌شود، قیمت مناسبی در بازار ایران ندارد و باعث می‌شود این گوشی بخش زیادی از ارزش خرید خود را به‌همین دلیل از دست بدهد؛ اما برچسب قیمتی باعث نمی‌شود که چیزی از ارزش‌های وان‌پلاس 13s کم شود؛ البته نباید نسبت ‌به ضعف‌هایی مانند فقدان گواهی IPX8 چشم‌پوشی کرد. در هرحال می‌توان امیدوار بود که این محصول ترسیم‌گر نقشه‌ی راه آینده‌ی رقبا را برای عرضه‌ی محصولی مشابه با عرضه‌ی گسترده‌تر در بازارهای مختلف باشد. نظر شما در مورد این محصول از وان‌پلاس چیست؟

وان پلاس 13s
پنل جلو و پشت گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13s سبز
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
چینش دوربین گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13s سبز
پنل جلو و فریم گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13s سبز
ابعاد گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13s سبز
6.32 اینچ
1216x2640 پیکسل
50/50 مگاپیکسل
سلفی 32 مگاپیکسل
12 گیگابایت رم
Snapdragon 8 Elite
5850 میلی‌آمپر ساعت
شارژ سریع 80 وات
نکات مثبت
  • طراحی خوش‌دست
  • عمر باتری فوق‌العاده بالا
  • تراشه قدرتمند با حفظ پایداری بیشتر از پرچمداران
  • تجربه‌ی کاربری باکیفیت و روان
  • صفحه‌نمایش درخشان و دقیق
  • دوربین‌هایی با عملکرد عالی در روز
نکات منفی
  • سنگین بودن گوشی
  • کیفیت ساخت خوب اما نه‌چندان پریمیوم
  • فقدان گواهی IP68
قیمت و فروشندگان
این محصول هم‌اکنون در بازار موجود نیست
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
بهترین گوشی های زیر ۱۵ میلیون تومان بازار
بهترین گوشی ها تا ۱۵ میلیون تومان [مرداد ۱۴۰۴]

با صرف هزینه‌ای کمتر از ۱۵ میلیون تومان، چه گوشی‌هایی در بازار ایران ارزش خرید بالایی دارند؟ در مقاله‌ی پیش‌ رو بهترین مدل‌ها را معرفی خواهیم کرد.

350
1 روز قبل
طرح گرافیکی رندری از قایق فراری در اقیانوس روی آب
قایق جنجالی فراری بر فراز دریا «پرواز» می‌کند!

پروژه‌ی جاه‌طلبانه‌ی فراری، قایقی هیجان‌انگیز است که انرژی مورد نیازش را از حرکت خودش تأمین می‌کند و می‌تواند روی اقیانوس‌ها «پرواز» کند.

44
حدود 1 ساعت قبل
وام ودیعه مسکن
وام ودیعه مسکن ۱۴۰۴ | وام مستاجری چند درصد است؟

در این مطلب مبلغ وام ودیعه مسکن 1404، تعداد اقساط و شرایط دریافت وام مستاجرین را بررسی می‌کنیم.

40
حدود 3 ساعت قبل
لوگو OCR در پس‌زمینه تیره
بهترین ابزارهای تبدیل عکس به متن؛ چطور نوشته‌ها را از عکس استخراج کنیم؟

اگر در موقعیتی نیاز داشتید تا متنی را به‌سرعت از روی عکس استخراج کنید، با استفاده از ابزارهای مختلف می‌توانید این‌ کار را انجام دهید.

18
حدود 6 ساعت قبل
بهترین ویدیو پروژکتورهای بازار
بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار [بهار و تابستان ۱۴۰۴]

با بهترین ویدئو پروژکتورهای بازار برای فیلم دیدن و مصارف خانگی، جلسات اداری و ارائه‌های درسی و گیمنیگ آشنا شوید.

9
1 روز قبل
نگهداری از پمپ آب
چطور از پمپ آب‌ مراقبت کنیم و عملکرد آن را افزایش دهیم؟

برای افزایش عمر پمپ آب و عملکرد بهینه‌ی آن، رعایت نکات مراقبتی و انجام سرویس‌های دوره‌ای که در این مقاله به آن‌ها خواهیم پرداخت، ضروری است.

16
1 روز قبل
موشک بالستیک روسیه
سلاح‌های هسته‌ای مدرن چقدر ویرانگرتر از بمب‌های انداخته‌شده روی ژاپن هستند؟

هشتاد سال از زمان بمباران اتمی ژاپن می‌گذرد و در این مدت ساخت سلاح‌های هسته‌ای تغییراتی را پشت سر گذاشته است.

95
2 روز قبل
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

133 دیدگاه ثبت شده، نظر تو چیه؟

برای درج نظر وارد شو یا ثبت‌نام کن

این گوشی واقعا خواستنی، چشم‌نواز و خوش‌دسته. طراحی مینیمال، رابط کاربری نرم و عملکرد بسیار سریع، حیف که رسمی وارد بازار نمی‌شه تا قیمتش پایین بیاد.

51

این گوشی واقعا از معدود گوشی‌هایی بود که تو یه سال اخیر به محض اینکه تو دست گرفتمش به شدت قلقلکم داد تا از پیکسل سوییچ کنم روی یه برند اندرویدی دیگه. :‌)) به شدت خوش‌دسته، رابط کاربری روان و جذابی داره و در کل من خیلی دوستش داشتم. از دوره‌ی وان‌پلاس ۷ هیچ گوشی دیگه‌ای از این برند به این اندازه برام جذاب و هیجان‌انگیز نبود.

28
رضا رضائی5 روز پیش

خداوکیلی شرکت‌های چینی و به‌خصوص وان‌پلاس داخل روان‌کاری رابط کاربری گوشی‌هاشون از جمله انیمیشن‌ها، حرفی برای گفتن باقی نمی‌ذارن.

بعد از چندین سال استفاده از گوشی‌های سامسونگ، از پایین‌رده گرفته تا پرچم‌دار، هنوز حس می‌کنم انیمیشن‌هاشون پخته نیستن. بعضی جاها انگار اصلا هیچ خبری نیست. چنین چیزی رو خیلی کمتر در گوشی‌های چینی و بازم به‌طور ویژه‌ای وان‌پلاس می‌بینیم.

17

به نظر با این قیمت می ارزه واقعا

چون آیفون که توی این قیمت شوته

فقط سامسونگ و شیا و ... اینا میمونه که من این گوشی میپسندم 🥰

14
Digital.Alchemist5 روز پیش

با قیمت حدود 638-642 دلار واقعا محصول کامپکت عالی هست ولی خب با یک سرچ در اینترنت به قیمت های 70-80 می رسیم! که ای کاش دلال های عزیز با انصاف بیشتری محصول را وارد می‌کردند که مصرف کننده می‌تونست بهش فکر کنه...!

9

از هرلحاظ به نظرم واقعاً خوبه. البته غیر از قیمتش که خب بازار ما از ورود رسمی این گوشی‌ها محروم است متأسفانه

7

hosssssein@ داخل مقایسه اسنپدراگون ۸ الیت و ۸نسل۳، به اشتباه نوشتید که اسنپدراگون ۸نسل۳ لیتوگرافیش ۵نانومتره درحالی که ۴نانومتر هست.

و اینکه داخل مقایسه پردازنده گوشی ها،مینویسید تجربه وب گردی.میتونم بپرسم تجربه وب گردی چیه؟

7

وانپلاس آخر خط گوشی اندرویدی هست . یه بار امتحانش کنید مشتری ثابت میشید . پس اگه فعلا پولشو ندارید امتحانش نکنید .

5
5lqE6xWEz5 روز پیش

بررسی vivo s30pro mini هم بزارید بیزحمت

5
OUTLAST5 روز پیش

یه سوال

نیک دیجی این گوشی هایی که برای بررسی ارسال میکنه رو دوباره بعنوان نو میفروشه یا چیکار میکنه ؟

4
تبلیغات
44 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
59 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
48 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
عکس محمد سیار در کنار مسعود یوسف نژاد
گفت‌وگوی اختصاصی زومیت با طراح ارشد ایرانی متا
01:20:40
گلکسی زد فولد ۷ / Galaxy Z Fold 7 سامسونگ در دست با پس زمینه آبی ۱۶:۹
بررسی ویدیویی گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ
00:14:15
عکس میلاد منشی پور در کنار مسعود یوسف نژاد
راه‌اندازی استارتاپ در دبی تا شرایط سخت کشور پس از جنگ
00:49:01
عکس هادی و شادان با گلکسی زد فولد ۷
گلکسی زد فولد ۷ به زومیت رسید🔥
00:12:30
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
معرفی کیس آکواریومی Awest GT-AQ16
00:06:18
عکس مصاحبه در مورد جنگ ایران و زومیت
زیر سایه جنگ؛ فناوری در جنگ ۱۲ روزه از نگاه زومیت
01:05:43
عکس شادان و مهرداد و هادی درکنارهم برای پوشش رویداد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده زومیت از رویداد گلکسی آنپکد ۲۰۲۵
02:11:16
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
بررسی وان‌پلاس ۱۳ اس؛ این گوشی کوچولو رکورد زومیت رو زد!
00:12:57
تصویر بهزاد در کنار آیکون ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت‌جی‌پی‌تی
با هوش مصنوعی سرعتت رو دو برابر کن!
00:23:15
تصویر رندرهای گلکسی زد فلیپ ۷ و زد فولد ۷
هرآنچه از رویداد معرفی گلکسی زد فولد۷ سامسونگ انتظار داریم
00:10:24
گفتگو زومیت با دیجی کالا
گفتگو زومیت با مدیرعامل دیجی‌کالا: ظرفیت جهش ۱۰ برابری داریم
01:16:00
‍زومکست پست
گفتگو با مدیرعامل پست؛ نیاز به سرمایه‌گذاری و رفع تحریم‌ها
01:09:00
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان
شیرجه‌ای به عمق؛ blu Deep Dive گزارش باگ‌بانتی بلوبانک سامان
00:10:26
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
نگاه نزدیک به iOS26؛ شیشه‌ای‌ترین سیستم عامل اپل!
00:20:26
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
تو رویداد WWDC 2025 اپل چه خبر بود؟ خلاصه و مفید
00:13:23
شنوتو: چهارده هزار پادکستر فارسی
مدیرعامل شنوتو: حدود ۱۴ هزار عنوان پادکستر فارسی فعال است
00:48:57
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید
۵ دلیل برتری مانیتور اولتراواید + آنباکس ROG Swift PG35V
00:11:02
عکس گلکسی اس ۲۴ اف ای در دستان بهزاد
بررسی طولانی مدت گلکسی S24 FE
00:10:44
عکس تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو در کنار هم
بررسی تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
00:18:54
ضبط مکالمه گوشی سامسونگ
فعال‌سازی ضبط مکالمه سامسونگ؛ آموزش صفر تا صد
00:13:56
عکسی از وان یو آی ۸ در گوشی اس ۲۵ اولترا
نگاهی به تمام ویژگی‌های جذاب وان یو آی ۸
00:08:02
آب میوا
نمایشگاه آگروفود؛ مصاحبه با مدیرعامل برند میوا
00:15:22
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
وقتی ناتینگ تجربه می‌فروشه! بررسی ناتینگ فون ۳ای پرو
00:13:55
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
باریکی به چه قیمتی؟ بررسی گلکسی اس۲۵ اج
00:11:09
مالیات در کمین است
چرا کسب‌وکارهای محلی به حاشیه رانده شدند؟
00:56:01
فروش آنلاین لباس‌های ایرانی اصیل در بانی‌مد
بانی‌مد میزبان بیش از هزار برند ایرانی اصیل
00:45:24
عکس بهزاد در کنار تبلت‌های شیائومی پد ۷ و پد ۷ پرو
آنباکس تبلت‌های شیائومی؛ پد ۷ و پد ۷ پرو
00:12:19
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه! از ترجمه فارسی تا عینک واقعیت ترکیبی 🥽✨
رویداد گوگل I/O در ۱۸ دقیقه!
00:18:44
زومکست با جاب ویژن
هوش مصنوعی، جایگزین نیروی انسانی؟
01:04:35
عکس گلکسی اس ۲۵ اج در تمام رنگ‌ها
آنباکس گلکسی اس ۲۵ اج؛ باریک و سبک و دوست داشتنی
00:12:54
عکس تبلت‌های گلکسی تب S10 FE و گلکسی تب S10 FE Plus
بررسی گلکسی تب S10 FE و FE پلاس
00:14:14
زومکست فضاهای اشتراکی
گفتگو زومیت با مدیران انجمن فضاهای اشتراکی
00:44:45
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
یک شب دو گوشی؛ گلکسی اس۲۵ اج و اکسپریا ۱ مارک ۷ معرفی شد
00:07:40
عکس بهزاد در حال ساختن اپل اکانت
آموزش جامع ساخت اپل آیدی؛ قدم به قدم
00:25:22
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
پادشاه جدید عکاسی موبایل؟ بررسی شیائومی ۱۵ اولترا 🐲📸
00:15:17
عکس سعیده اسلامیه در کنار سحر بختیاری از دیجی‌کالا
صفر تا صد دیجی‌کالا ادز؛ مصاحبه با سحر بختیاری
00:41:20
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑 با این قیمت ارزش خرید داره؟
بررسی بلندمدت آیفون ۱۶ پرو مکس 🤑
00:09:06
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
تغییرات باورنکردنی در راه اندروید! 🤯🔥
00:14:52
کاور زومکست اسنپ فود
گفتگو مفصل زومیت با رئیس هیأت مدیره اسنپ‌فود
00:55:58
بررسی لپ‌تاپ دانشجویی Asus Vivobook S14
بهترین لپ‌تاپ دانشجویی وجود ندار... بررسی Asus Vivobook S14
00:11:41
عکس گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ در کنارهم
بررسی گوشی‌های گلکسی A26 و A36 سامسونگ
00:16:53
گفتگو زومیت با مدیرعامل فیلمنت
گفتگو با مدیرعامل فیلم‌نت؛ از نتفلیکس بهتر خواهیم شد!
00:57:47
تصویر ماشین‌ لباسشویی LG WT1310YJ
خشک‌شویی رو بیار خونه‌! ماشین لباس‌شویی Wash Tower LG
00:05:50
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت 👀
جنجالی‌ترین ویژگی ویندوز ۱۱؛ نگاه نزدیک به Recall مایکروسافت
00:13:09
عکس گوشی شیائومی ۱۵ اولترا در کنار جعبه دستگاه
آنباکس و نگاه نزدیک شیائومی ۱۵ اولترا
00:12:44
عکس گوشی آیفون ۱۶ ای در دست
بررسی آیفون ۱۶ ای؛ ارزون‌ترین آیفون سال
00:13:37
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
پرچمدار میان‌رده‌های سامسونگ؛ بررسی گلکسی A56
00:12:58
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟ 🌡️
کولر بادی یا واترکولینگ؟ بهترین راه خنک کردن پردازنده کدومه؟
00:16:44
عکس بهزاد با آیکون‌های گرد شده iOS19
iOS19 قراره چه فرقی کنه؟ نگاهی به تمام تغییرات احتمالی
00:10:59
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A36 سامسونگ

از21,799,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ سبز نعنایی / Samsung Galaxy A36
3.9
گلکسی A26 سامسونگ

از17,490,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از27,900,000تومان

بهترین مقالات زومیت

مشاهده همه
با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات