میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
شاتل صفحه خبر موبایل
میلی صفحه خبر موبایل
تبلیغات تابناک صفحه خبر
محک صفحه خبر

باند اخاذی از رانندگان خودروهای لوکس در یاسوج

رئیس کلانتری ۱۴ یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و دستگیری باند اخاذی از رانندگان خودروهای لوکس در این شهر خبر داد و از شهروندانی که در این پرونده متضرر شده‌اند خواست برای پیگیری موضوع به این کلانتری مراجعه کنند.
کد خبر: ۱۳۱۸۵۵۲
|
۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۷ 21 July 2025
|
1923 بازدید
                              باند اخاذی از رانندگان خودروهای لوکس در یاسوج

عکس آرشیوی است.

کیان بین متن خبر

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سرگرد مهرداد رضایی، رئیس کلانتری ۱۴ یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طی روزهای گذشته، مراجعاتی به کلانتری ۱۴ ولایت یاسوج مبنی بر اخاذی از سوی یک زن ناشناس، انجام گرفت که بلافاصله موضوع در دستور کار واحد تجسس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پیگیری‌های شبانه‌روزی، مأموران موفق به شناسایی و دستگیری سه عضو این باند شامل ۲ مرد و یک زن شدند که اقدامات مجرمانه آن‌ها بیشتر رانندگان خودروهای لوکس را هدف قرار داده بود.

رییس کلانتری ۱۴ ولایت یاسوج همچنین از شهروندان خواست در صورتی که در جریان این پرونده متحمل ضرر یا سرقتی شده‌اند، برای شناسایی متهمان و پیگیری‌های قضایی به این کلانتری مراجعه کنند.

رضایی اظهار داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت