آمریکا: به طور رسمی از «یونسکو» خارج شدیم/ ادامه همکاری با این سازمان به مصلحت ملی ما نیست/ پذیرش فلسطین به عنوان یک عضو رسمی بسیار مشکل‌ساز و مخالف سیاست واشنگتن است؛ این موضوع به گسترش مواضع ضد اسرائیلی در این سازمان دامن زده | سایت انتخاب
کد خبر: ۸۷۶۴۸۵
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۴

آمریکا: به طور رسمی از «یونسکو» خارج شدیم/ ادامه همکاری با این سازمان به مصلحت ملی ما نیست/ پذیرش فلسطین به عنوان یک عضو رسمی بسیار مشکل‌ساز و مخالف سیاست واشنگتن است؛ این موضوع به گسترش مواضع ضد اسرائیلی در این سازمان دامن زده

وزارت امور خارجه آمریکا، امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که کشورش به دلیل آنچه که «جانبداری علیه اسرائیل» و «ترویج موضوعات تفرقه‌انگیز» در یونسکو خوانده می‌شود، به طور رسمی عضویت خود را در این سازمان فرهنگی و آموزشی سازمان ملل متحد پایان داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			آمریکا: به طور رسمی از «یونسکو» خارج شدیم/ ادامه همکاری با این سازمان به مصلحت ملی ما نیست/ پذیرش فلسطین به عنوان یک عضو رسمی بسیار مشکل‌ساز و مخالف سیاست واشنگتن است؛ این موضوع به گسترش مواضع ضد اسرائیلی در این سازمان دامن زده 		 	 			آمریکا: به طور رسمی از «یونسکو» خارج شدیم/ ادامه همکاری با این سازمان به مصلحت ملی ما نیست/ پذیرش فلسطین به عنوان یک عضو رسمی بسیار مشکل‌ساز و مخالف سیاست واشنگتن است؛ این موضوع به گسترش مواضع ضد اسرائیلی در این سازمان دامن زده

ایرنا: وزارت امور خارجه آمریکا، امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که کشورش به دلیل آنچه که «جانبداری علیه اسرائیل» و «ترویج موضوعات تفرقه‌انگیز» در یونسکو خوانده می‌شود، به طور رسمی عضویت خود را در این سازمان فرهنگی و آموزشی سازمان ملل متحد پایان داده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که از یونسکو، سازمان فرهنگی و آموزشی سازمان ملل متحد، خارج شده است. این سازمان که بیشتر به خاطر تعیین سایت‌های میراث جهانی شناخته می‌شود، به ادعای آمریکا جانبدارانه علیه اسرائیل عمل می‌کند و از «موضوعات تفرقه‌انگیز» حمایت می‌کند.

«تامی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «ادامه همکاری با یونسکو به مصلحت ملی آمریکا نیست.»

خروج آمریکا از یونسکو در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ پیش‌بینی شده بود؛ او در دوره اول ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۱۷ دستور خروج از این سازمان را صادر کرد. بعد از آن، «جو بایدن» عضویت آمریکا را دوباره برقرار کرد.

بروس طی سخنانی یونسکو را به پیشبرد «موضوعات اجتماعی و فرهنگی تفرقه‌انگیز» و تمرکز بیش از حد بر مسائل ایدئولوژیک متهم کرد.

بروس همچنین به تصمیم این سازمان در پذیرش فلسطین به عنوان یک کشور اشاره و ادعا کرد: «پذیرش فلسطین به عنوان یک عضو رسمی بسیار مشکل‌ساز و مخالف سیاست آمریکا است و به گسترش مواضع ضد اسرائیلی در این سازمان دامن زده است.»

 

نظرات بینندگان