۳۱ تیر ۱۴۰۴، ۱۹:۳۱

۳۵ درصد جانباختگان تصادفات شهری در شرق تهران موتورسوار بودند

۳۵ درصد جانباختگان تصادفات شهری در شرق تهران موتورسوار بودند

ورامین- رئیس پلیس راهور شرق استان تهران از اجرای طرح اهدای رایگان کلاه ایمنی به موتورسواران خبر داد و گفت: تمامی جانباختگان موتورسوار در تصادفات درون‌شهری بر اثر ضربه مغزی فوت کرده‌اند.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

سرهنگ علی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، از اجرای طرح اهدای رایگان کلاه ایمنی به موتورسواران در ورامین خبر داد و گفت: تمامی جانباختگان موتورسوار در تصادفات درون‌شهری سال گذشته بر اثر ضربه مغزی فوت کرده‌اند.

سلمانی با اشاره به لزوم اقدامات فرهنگی برای کاهش سوانح رانندگی، اظهار داشت: پلیس و سایر سازمان‌های مسئول، اهداف مشترکی در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای دارند که یکی از مهم‌ترین محورهای آن، ارتقای فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی در میان موتورسواران است.

وی افزود: در قالب طرحی فرهنگی، اهدای رایگان کلاه ایمنی به راکبان موتورسیکلت در دستور کار قرار گرفته تا از این طریق بتوان گامی مؤثر در جهت حفظ جان آنان برداشت.

رئیس پلیس راهور شرق استان تهران با بیان اینکه سهم قابل توجهی از تلفات جاده‌ای مربوط به موتورسواران است، تصریح کرد: در سال گذشته، ۳۵ درصد از جانباختگان تصادفات در معابر درون‌شهری شرق استان تهران موتورسوار بوده‌اند که این رقم در ورامین به ۴۵ درصد رسیده است. همچنین از ابتدای سال تاکنون، حدود ۵۵ درصد از فوتی‌های ناشی از سوانح رانندگی در ورامین، مربوط به موتورسواران بوده است.

سرهنگ سلمانی ادامه داد: بر اساس نظریه پزشکی قانونی، ۱۰۰ درصد جانباختگان موتورسوار در حوزه درون‌شهری، بر اثر ضربه شدید به سر و صدمات مغزی جان خود را از دست داده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه استفاده از کلاه ایمنی مهم‌ترین راهکار برای کاهش تلفات در میان موتورسواران است، خاطرنشان کرد: استفاده از کلاه ایمنی باید حتی در مسافت‌های کوتاه نیز جدی گرفته شود، چرا که این موضوع مستقیماً با مرگ و زندگی افراد گره خورده است.

سلمانی در پایان از موتورسواران خواست تا با رعایت مقررات ایمنی، به‌ویژه استفاده مداوم از کلاه ایمنی، در حفظ جان خود و کاهش آمار تصادفات، پلیس را یاری کنند.

کد خبر 6538851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha