سرمربی استقلال: آل‌کثیر را نمی‌خواهم!

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال در تصمیمی عجیب به مدیران باشگاه اعلام کرده است نیازی به مهاجم فصل گذشته پرسپولیس ندارد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ پیوستن عیسی آل‌کثیر مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس به استقلال سر و صدای زیادی ایجاد کرد، به طوری که هواداران هر دو تیم موضع‌گیری تندی علیه این بازیکن داشتند.

بیشتر بخوانید
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست

هواداران استقلال به دلیل برخی رفتارهای آل‌کثیر در گذشته استقبالی از حضور این بازیکن در جمع آبی‌پوشان نکردند.

آل‌کثیر طبق لیست ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال جذب شد و هم علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره و هم ساعده سیما سخنگوی باشگاه استقلال اعلام کردند مهاجم سال گذشته پرسپولیس طبق درخواست سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان به خدمت گرفته شده است اما روز گذشته، ساپینتو در تماس با مدیران استقلال اعلام کرد که این بازیکن را نمی‌خواهد!

شاید ساپینتو تصور نمی‌کرد که هجمه‌های زیادی بابت خرید آل‌کثیر به وجود بیاید و به همین دلیل به مسئولان استقلال اعلام کرد او را نمی‌خواهد، اما باشگاه استقلال با آل‌کثیر قرارداد بسته است و این بازیکن امروز (چهارشنبه) طبق قرار قبلی باید به ایفمارک (مرکز ارزیابی‌های پزشکی و بازتوانی فوتبال ایران) برود.

این روزها آشفتگی و تصمیم‌های عجیب و غریبی در استقلال دیده می‌شود که نشان می‌دهد نباید خیلی فصل خوبی را برای آبی‌ها انتظار داشت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1275067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =