• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ٣:٢٢:١١
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ٣:٢٢:١١
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۶۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
اجتماعی » جامعه و شهری

استقرار اتوبوس‌های پایتخت در مرز «زرباطیه» عراق

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد تمهیدات اتوبوسرانی برای اربعین حسینی گفت: نخستین تیم پشتیبان شرکت واحد اتوبوسرانی از فردا پنجم مرداد به کشور عراق اعزام می‌شود.

استقرار اتوبوس‌های پایتخت در مرز «زرباطیه» عراق
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ احمد قیومی افزود:برابر برنامه‌ریزی صورت گرفته و ابلاغ رئیس ستاد اربعین کشور مقرر شد در کشور عراق خدمات رسانی به زوار امسال از مبدأ، مرز زرباطیه عراق تا محور‌های مورد نیاز در طریق نجف وکربلای معلی صورت پذیرد.
 
وی با بیان اینکه با توجه به هماهنگی‌های انجام شده نخستین تیم پشتیبان شرکت واحد اتوبوسرانی از فردا پنجم مرداد ماه به کشور عراق اعزام خواهند شد، افزود: همچنین به جهت تسریع و سهولت در ارائه خدمات رسانی مطلوب به زائرین عزیز تاکنون نیز برای ایجاد هماهنگی‌های بیشتر و جانمایی محل استقرار اتوبوس‌ها و تجهیزات از شرکت واحد تیم‌هایی به کشور عراق اعزام شده‌اند.
 
مسئول عملیات و پشتیبانی قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین حسینی ۱۴۰۴ در خاک عراق محور زرباطیه-کربلا افزود: خدمات اتوبوسرانی تهران برای تسهیل تردد زائران ایرانی در ایام اربعین حسینی در تکمیل خدمات حمل و نقلی کشور عراق انجام خواهد شد. بر اساس جلسات انجام شده با مسئولان کشور عراق از دهه اول مرداد اعزام اتوبوس‌ها به همراه تیم پشتیبانی و خودرو‌های امداد انجام خواهد شد و تا قبل از پایان نیمه نخست مرداداعزام اتوبوس‌ها به اتمام خواهد رسید.
 
تجهیز ناوگان اتوبوسرانی به سیستم سرمایشی برای اربعین
 
قیومی تأکید کرد: این آمادگی را داریم تا در صورت درخواست و احساس نیاز کشور عراق، نسبت به افزایش خدمات اقدام کنیم. با توجه به شرایط آب و هوایی و افزایش گرما، برای این عملیات، ناوگان مجهز به سیستم سرمایشی در نظر گرفته شده و پیش بینی لازم برای استقرار عوامل امداد و فنی و همچنین قطعات و تجهیزات فنی لازم بدین منظور اندیشیده شده است؛ البته امکان تغییر در جزییات خدمات رسانی با توجه به جلسات آتی وجود دارد.
 
وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای برای بهبود کیفیت خدمات در اربعین امسال نسبت به سال‌های قبل دارید؟ گفت: برابر برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شد از اتوبوس‌های بهتری نسبت به سال گذشته استفاده شود و همچنین مدت زمان بیشتری در خدمت زائران اباعبدالله الحسین (ع) در کشور عراق باشیم.
 
مسئول عملیات و پشتیبانی قرارگاه حمل و نقل مرزی اربعین حسینی (۱۴۰۴) در خاک عراق محور زرباطیه-کربلا در مورد روند انتخاب و آماده‌سازی ناوگان اجرایی برای خدمات‌رسانی به زائران، افزود: با توجه به نیاز‌های مختلف ناوگان اجرایی توسط مسئولان شرکت واحد اتوبوسرانی مقرر شد در سال جاری از ناوگان فعال خودرو سرویس شهر خارج از خطوط اصلی اتوبوسرانی تهران استفاده شود. بدین ترتیب، با جلوگیری از کاهش سطح خدمات در خطوط اصلی شهر تهران، اقدامات لازم درخصوص اعزام ناوگان مناسب برای خدمات شایسته انجام شود.
 
آقای قیومی در مورد خدمات رسانی در مرز‌ها با توجه به گرمای هوا در ایام اربعین با تأکید بر اینکه با توجه به گرمی هوا امسال همه اتوبوس‌های اعزامی اربعین دارای کولر مناسب هستند، افزود: براساس توافقات انجام‌شده برخی از اتوبوس‌های اعزامی به کشور عراق از لحاظ فنی و تجهیزات، مطلوب و حتما دارای کولر یا سیستم کافی هستند که این موارد در هنگام بهره‌برداری موردتوجه قرار گرفته و حتی یک واحد فنی نیز مستقر و چک می‌شوند.
 
وی در مورد پشتیبانی از ناوگان اجرایی نیز گفت: برابر هماهنگی‌ها مقرر شد بخشی از تجهیزات و امکانات واحد امداد خودرو شرکت واحد اتوبوسرانی برابر نیاز جهت امدادرسانی به کشور عراق اعزام شوند و همچنین در راستای خدمات‌رسانی بهتر، از ظرفیت شرکت‌های خدمات پس از فروش استفاده می‌شود. ضمنا امسال ۲۵۰ دستگاه اتوبوس توسط شرکت واحد اعزام می‌شود که در خاک عراق خدمت رسانی می‌کنند که از مرز تا کشور عراق نیاز به کمک در حمل و نقل زائرین داشته باشد و آمادگی خدمت رسانی وجود دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اقتدار پهپاد ایرانی
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)