دردسر اینتر برای فروش مهدی طارمی!

یک روزنامه ایتالیایی در گزارشی به بررسی وضعیت تیم فوتبال اینتر پرداخت و در رابطه با طارمی خبر داد که هیچ تیمی حاضر به خرید این بازیکن نشده است.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ باشگاه اینترمیلان مشتاق است با فروش چند بازیکن تیمش از جمله کریستین اصلانی و مهدی طارمی درآمدزایی کند اما نایب‌قهرمان سری آ در فروش بازیکنان مازاد خود دچار مشکل شده و با وجود قرار دادن این دو بازیکن در فهرست فروش، اینتر تاکنون موفق به یافتن مشتری نشده است.

علاوه بر این، تیم کریستین چیوو امیدوار است بنجامین پاوارد و یان بیسک را نیز واگذار کند. فروش این بازیکنان می‌تواند زمینه خرید جیووانی لئونی و کونی دو وینتر را فراهم کند.

با وجود دریافت پیشنهادی مطلوب از رئال بتیس در اوایل تابستان، کریستین اصلانی پیشنهاد این تیم اسپانیایی را رد کرد. او به‌وضوح اعلام کرده که می‌خواهد در سری آ بماند. از سوی دیگر، قیمت درخواستی ۱۸ میلیون یورویی اینتر باعث شده باشگاه‌های ایتالیایی تمایلی به جذب این هافبک آلبانیایی نداشته باشند.

در طرف مقابل، مهدی طارمی سرنوشت خود را پذیرفته است. این مهاجم ۳۳ ساله پس از یک فصل ناامیدکننده در سری آ آماده ترک ایتالیا است. با این حال، تاکنون هیچ باشگاهی برای پرداخت مبلغ ۸ میلیون یورویی لازم برای جذب این مهاجم باتجربه پیش‌قدم نشده است. در نهایت، پاوارد و بیسک نیز در فهرست فروش قرار دارند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1275846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =