- توصیه مهدی کروبی به جریانهای سیاسی در دیدار با جبهه اصلاحات + عکس
- آذر منصوری با مصطفی تاجزاده دست داد!؟ (عکس)
- آذر منصوری: مجلسی که در راس امور نباشد هیچ تناسبی با شأن ملت بزرگ ایران ندارد
- واکنش زیباکلام به انتخاب زهران ممدانی بهعنوان شهردار نیویورک
- طعنه رضا رشیدپور به ثابتی بعد از مشاجره با بابک زنجانی
- عراقچی: مذاکره با آمریکا اگر در کار باشد فقط درباره پرونده هستهای است
- اتهام افکنی زاکانی: مشاور استاندار یکی از متهمان در پرونده حریم تهران است
- زنی که پشت پرده تصمیمهای مهم ترامپ در مورد اسرائیل است /ثروتمندترین زن اسرائیلی سیاست خاورمیانهای آمریکا را تعیین میکند
- تذکر یک نماینده درباره حقوق کارمندان، فرهنگیان و نیروهای مسلح
- تهدید ثابتی توسط زنجانی/ ادعایت را ثابت نکنی پشت و رویت میکنم
اظهارات تازه کاظم صدیقی

ایلنا: امام جمعه موقت تهران گفت: انسجام ملی نشانه حیات و زندگی ملت ایران است و وقتی که تکه تکه شود، دشمن پیروز شده است. حفظ حیات سیاسی، انقلابی و اقتداری ما در گرو انسجام ملی است.
حجت الاسلام کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه تهران و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور دربارهی لزوم حفظ همبستگی ملی پس جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: انسجام ملی نشانه حیات و زندگی ملت ایران است و وقتی که تکه تکه شود، دشمن پیروز شده است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: حفظ حیات سیاسی، انقلابی و اقتداری ما در گرو انسجام ملی است. خداوند متعال در همین رابطه هم فرموده است: «وَ اعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعاً وَ لاتَفَرَّقوا»؛ این دستور خداوند است.
وی در خصوص تفرقهافکنیها، مسائل امنیتی و لزوم مقابله با مشکلات داخلی عنوان کرد: « ٱدۡعُ إِلَىٰ سَبِیلِ رَبِّکَ بِٱلۡحِکۡمَةِ وَٱلۡمَوۡعِظَةِ ٱلۡحَسَنَةِ». برای بعضی ها باید استدلال کرد تا روشن شوند و با برخی دیگر باید جدال احسن کرد ولی غالبا باید با موعظه دل ها را متوجه کرد که کار خلافی است.
چقد این آدم باید بد نظام روبخواد تا بیاد نماز جمعه بدترین کار روکرده 
